BMW K bikes (Bricks)

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]


1Back to top Go down    Speedometer / Odometer Repair on Sat May 21, 2016 8:05 pm

KyleMB

avatar
active member
active member
Neither one work & its busting my balls.

I've checked the sensor on the final drive with ohmsmeter, ive cleaned the sensor, i've check ohmsmeter from the connection under the seat to the pin on the back of the instrument cluster (im getting a reading). I've open the instrument cluster and used steel wool on the 3 top pins and 4 bottom pins, cleaning them with circuit cleaner, deoxit, filed them a bit and twisted them slightly to make sure they contact well. I also cleaned the inside pin connectors thoroughly. I tested the motor inside the cluster as mentioned in this website: http://hrsbstaff.ednet.ns.ca/bvogel/K100/Fixing-the-speedo/k_bike_speedo_repair.htm with the ohmsmeter and everything checked out. Gears works. Everything else in the cluster works fine.

Nothing.

I'm stumped. I can't really seem to find much more repair information past this so anything relevant would be much appreciated.

1988 K100 LT

    

2Back to top Go down    Re: Speedometer / Odometer Repair on Sun May 22, 2016 11:54 pm

KyleMB

avatar
active member
active member
im pretty sure i've narrowed down the issue to either of these two circuit boards as the juice flows all the way from the sensor to the pin behind the cluster... maybe a good Samaritan out there has a parts cluster they would be willing to spare a few parts out of?

here are the parts im looking for:


__________________________________________________
1988 K100 LT
    

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum