BMW K bikes (Bricks)

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]


1Back to top Go down   Probs with K75 Empty Probs with K75 Mon Mar 28, 2016 4:11 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Working on it Very Happy 

It's my old K75S, finally found time to check things out.
Has problems with starting, but when it runs, too much fuel.
Did a lot of things, been there done that....even got a new tempsensor.
Here's the trick (hope get it) measuring the wires gives broken wires to the sensor Rolling Eyes 
Damn, now remove all the hardware to acces the sensor and check the loom.
Will get pics, and updates too Beer drinker



By the way, friend has a K75 too, ran bad, no spark on middle cilinder.
Got a new coil, new cable, checked the correct connections....all good, even got spark, but no running on middle cilinder.
Stop guessing, ignitionbox from a K100 fits too Probs with K75 178468 Bugger....
Placed a K75 ignitionbox and now running like new Smile


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

2Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Mon Mar 28, 2016 5:14 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Probs with K75 10644325_1159219130769058_3171750113498321147_o

Probs with K75 12909627_1159219134102391_2124359324968582884_o

Zero from pin 10 to tempconnector, zero from temprelais to tempconnector. Think have the bugger Smile


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

3Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Mon Mar 28, 2016 6:32 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Got a spare loom from a friend, this one is good, all connections are perfect Smile

Probs with K75 12891157_1159271380763833_7689054345219077507_o


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

4Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Mon Mar 28, 2016 7:41 pm

K75cster

K75cster
Life time member
Life time member
Zero equals open circuit, not much fun, good job you have a friend with a spare.


__________________________________________________
Keith - 1987 K75c with r100rt replica fairing and half of a 1984 K100rt 1992 K1100LT a blue one

The Clever are adept at extricating themselves from situations that the wise would have avoided from the outset - QUOTE from david Hillel in Out of the Earth.
    

5Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Mon Mar 28, 2016 8:05 pm

Holister

Holister
Life time member
Life time member
Actually, Zero equals CLOSED circuit indicating continuity

If Wheeldigger is actually measuring 0.0 ohms on both of those wires then I would say they are ok.
If he is just using the term zero to mean he's getting nothing on those circuits then its a little confusing.

Continutity/closed circuit/conductivity = no or very tiny resistance. DMM displays 0.0 or <0.5 ohms (depends which scale you use).

No continuity/open circuit/no conductivity = infinite resistance. DMM displays 1


__________________________________________________

1989 K100RT     VIN  0097367 (naked)  
1996 K1100RS   VIN  0451808
 Probs with K75 Austra12    Fuel:  95 Octane
Engine Oil: Nulon Full Synthetic 15W50
Gear Box Oil:  Nulon Synthetic 75W90
    

6Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Mon Mar 28, 2016 8:11 pm

K75cster

K75cster
Life time member
Life time member
I was thinks Zero Volts nige


__________________________________________________
Keith - 1987 K75c with r100rt replica fairing and half of a 1984 K100rt 1992 K1100LT a blue one

The Clever are adept at extricating themselves from situations that the wise would have avoided from the outset - QUOTE from david Hillel in Out of the Earth.
    

7Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Mon Mar 28, 2016 9:02 pm

Holister

Holister
Life time member
Life time member
Keith, volts yes, but WD's second photo shows he's measuring between the FICU plug and the sensor connector. No Vs there as its all disconnected from the system. The test is for continuity and the measurement is ohms.

Wheeldigger, I think you would be better to reinstall and reconnect the temp sensor and measure the resistance on the 200 kilohm range between pin #10 on the FICU plug and earth. But first clean the threaded connection on the sensor and the engine block.  You should be measuring around 2.5 kilohms (at 20oC). This tells you firstly that the sensor is functioning as it should plus you have continuity between the sensor and the FICU plug connections.

The sensor earths thru the threaded body to the engine. A lot of issues come from corrosion here due to disimilar metals. The FICU thinks it high resistance and pumps in too much fuel at startup.

Another thing to consider is that the new sensor is kaput. A member here had this happen just recently. To test the new sensor Out-Of-The-Box, measure kilohms between the top connection (there are 2) and the threaded base (about 2.5 kilohms). This saves a lot of trouble and frustration if it turns out to be a dud sensor.

Cheers


__________________________________________________

1989 K100RT     VIN  0097367 (naked)  
1996 K1100RS   VIN  0451808
 Probs with K75 Austra12    Fuel:  95 Octane
Engine Oil: Nulon Full Synthetic 15W50
Gear Box Oil:  Nulon Synthetic 75W90
    

8Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Tue Mar 29, 2016 1:34 am

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Thanks all, had a long journey to find the problem.
Altough it was in my mind that it must be the loom, not in the hands, didn't have time to work on the bike.
Temp sensor is new, and good. Just like lots of other parts.... Bugger kept me busy Wink
In between EFI conn - temp conn, and temp conn - relais conn is no connection anymore, endless resistance, broken wires.
The new loom/part feels soft and easy to bend, the old one is hard, feels like willing to break, Guess our new fuel (not much choice) and being old made the crap complete.


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

9Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Thu Mar 31, 2016 5:17 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Bad loom replaced, some other things fixed.
Now waiting for some parts to come, and next saturday buy some parts.
Should be running on sunday Smile


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

10Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Thu Mar 31, 2016 7:54 pm

K75cster

K75cster
Life time member
Life time member
Good news Wheeldigger, we await the first report on your ride.


__________________________________________________
Keith - 1987 K75c with r100rt replica fairing and half of a 1984 K100rt 1992 K1100LT a blue one

The Clever are adept at extricating themselves from situations that the wise would have avoided from the outset - QUOTE from david Hillel in Out of the Earth.
    

11Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Fri Apr 01, 2016 5:35 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
New battery, new coolant, some new connectors....
Some little electrical problems left, but going....been sitting too long without running Smile
Fan gets a new manual override, and upgrade with daylight running lights.
Have to find a way to disable +12V to the clock, because replaced the clock with LED Volt-meter, drains the battery.
Tomorrow will get my old parts from my old shed, get the bike together cheers


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

12Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Fri Apr 01, 2016 5:51 pm

robmack

robmack
Life time member
Life time member
Wheeldigger wrote:
Have to find a way to disable +12V to the clock, because replaced the clock with LED Volt-meter, drains the battery.
Remove the Red/White wire on Pin 1 of the cluster connector and re-wire that pin up to the Green/Black wire on Pin 6.


__________________________________________________
Robert
1987 K75 @k75retro.blogspot.ca
http://k75retro.blogspot.ca/
    

13Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Fri Apr 01, 2016 8:30 pm

K75cster

K75cster
Life time member
Life time member
Rob what will that do? Is pin 6 switched?
Wheeldigger I hope you can take a pic of that LED Voltmeter for us, sounds like a great use for the clock space.


__________________________________________________
Keith - 1987 K75c with r100rt replica fairing and half of a 1984 K100rt 1992 K1100LT a blue one

The Clever are adept at extricating themselves from situations that the wise would have avoided from the outset - QUOTE from david Hillel in Out of the Earth.
    

14Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Fri Apr 01, 2016 8:39 pm

robmack

robmack
Life time member
Life time member
K75ster, that's the intention. Switched 12V gets applied to the voltmeter instead of constant 12V.


__________________________________________________
Robert
1987 K75 @k75retro.blogspot.ca
http://k75retro.blogspot.ca/
    

15Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Fri Apr 01, 2016 8:45 pm

K75cster

K75cster
Life time member
Life time member
Ok Good to know makes it just like the others then. (bikes that have standard volt meters That is)


__________________________________________________
Keith - 1987 K75c with r100rt replica fairing and half of a 1984 K100rt 1992 K1100LT a blue one

The Clever are adept at extricating themselves from situations that the wise would have avoided from the outset - QUOTE from david Hillel in Out of the Earth.
    

16Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Apr 02, 2016 5:00 am

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Probs with K75 10604596_907109125980061_8719190872083523405_o

If there is no clock in the cluster, a black plastic cover is on the inside wich fits like the clock.
I used that one asplaceholder for the Voltmeter, got range 3-30 Volts, 2 wire fit.
The LED in the middle and the strange switch is the manual override for the fan, that one will get an update.



Last edited by Wheeldigger on Sat Apr 02, 2016 5:10 am; edited 1 time in total


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

17Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Apr 02, 2016 5:07 am

K75cster

K75cster
Life time member
Life time member
That looks nice, but I must say its ten past one, you sure stay up late Wink
Certainly give us an option when our fails It does look "the go" ace


__________________________________________________
Keith - 1987 K75c with r100rt replica fairing and half of a 1984 K100rt 1992 K1100LT a blue one

The Clever are adept at extricating themselves from situations that the wise would have avoided from the outset - QUOTE from david Hillel in Out of the Earth.
    

18Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Apr 02, 2016 5:12 am

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
I live on the other side ofthe world, the Netherlands Wink
You read in local time.


It's now 10:30 AM now here, saturday.



Last edited by Wheeldigger on Sat Apr 02, 2016 5:31 am; edited 1 time in total


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

19Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Apr 02, 2016 5:30 am

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Pics from minutes ago;

Probs with K75 12916104_1163880056969632_8984371472526504141_o

Had the new battery charged, looks like the bugger is smiling to me Smile

Probs with K75 12671987_1163880063636298_1949888909401854332_o

The headlight of the S is the same (ordernr) as the early F650. Mine came from America, has no lightswitch=lights always on. The BMW-joke; take that switch + his loom out, replace 1 on 1 with loom+lightswitch, and it works, it's plug-and-play Smile

Even my Yamaha Diversion (Seca) 600 has the Voltmeter;
Probs with K75 12901378_1163880080302963_1006144192436258570_o


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

20Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Apr 02, 2016 5:47 am

K75cster

K75cster
Life time member
Life time member
the ten past one comment was due to the 11.0 volts showing on the clock, its ok I thought it was funny,
13.1 volts showing now is much improved, full charge is a good thing


__________________________________________________
Keith - 1987 K75c with r100rt replica fairing and half of a 1984 K100rt 1992 K1100LT a blue one

The Clever are adept at extricating themselves from situations that the wise would have avoided from the outset - QUOTE from david Hillel in Out of the Earth.
    

21Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Apr 02, 2016 6:00 am

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Very Happy Missed that one, but now I get it Very Happy 

The 11 Volts was with new batt last year, after lots of fail starts, by then it was still good.
Have been sitting for a year, and died Sad

The Yam, even on 10.5 Volts, it starts!
Not to bug you all, bought the Yam as cheapo to ride till the K is running again.
And the credits, the Yam never failed....


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

22Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Apr 02, 2016 6:29 am

K75cster

K75cster
Life time member
Life time member
Yes I read of a study here on Australia where they found the Yamaha's were the most reliable of bikes.
Don't know by how much they were ahead of us though, cheers


__________________________________________________
Keith - 1987 K75c with r100rt replica fairing and half of a 1984 K100rt 1992 K1100LT a blue one

The Clever are adept at extricating themselves from situations that the wise would have avoided from the outset - QUOTE from david Hillel in Out of the Earth.
    

23Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Apr 02, 2016 12:36 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Picked up my stock, let the wrench-party begin Probs with K75 167893


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

24Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sun Apr 03, 2016 9:49 am

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
The big checkup; all electrics are functioning.
Even the instrument cluster is working, altough it has seen water, and some parts came off Sad 
Will replace the cluster, got a spare, with a working clock Smile


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

25Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Fri Apr 08, 2016 12:39 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Alive and running Smile

The next problems; Tank is leaking, left side.
And think 1 hall-sensor is bad. Cold ok, warm not ok.
Lucky me got spare parts Smile


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

26Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Fri Apr 08, 2016 7:40 pm

K75cster

K75cster
Life time member
Life time member
Spares do come in handy, a bummer with the tank leak, have you got a spare Very Happy


__________________________________________________
Keith - 1987 K75c with r100rt replica fairing and half of a 1984 K100rt 1992 K1100LT a blue one

The Clever are adept at extricating themselves from situations that the wise would have avoided from the outset - QUOTE from david Hillel in Out of the Earth.
    

27Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Mon Apr 11, 2016 4:28 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Today exchanged the HESplate and the tank.
Still running on too much fuel Sad
Gonna replace the PR soon, got the old one from an old K75, but works well.
21:25 here, end of day, time to relax Smile


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

28Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Mon Apr 18, 2016 6:12 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Ran out of time to proceed, continue later....


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

29Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Aug 06, 2016 2:57 pm

halflive

halflive
Silver member
Silver member
I've bought the bugger from Wheeldigger. Pity the pictures are gone but this topic helps me to understand the way Wheeldigger was thinking and what he has exchanged.
For a start i'm gonna try the bike on a new proven Jetronic.
I'm gonna exhange the Airflow sensor as well with one I know is working OK.
I've tested the pressure regulator, it opens between 2,5 and 3 bar. Next step is the temp sensor and pin 10. I know Wheeldigger has installed a new sensor and a replacement loom, but I can not take anything for granted, have to check all te options. If the problem was obvious Wheeldigger would have found it in the first try..... I will put a soldering iron between the sensor and the camchain cover, if everything works the resistance should drop.
Next, somewhere later this week I will check the valve timing and ignition timing.

It must be something simple. Something is telling the Jetronic is is freezing or there are massive amounts of air coming in. Twisted Evil

http://halflive.hostei.com
    

30Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Aug 06, 2016 6:08 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Ah, there you are Smile

Welcome to the best K-forum in the world Smile

Still have Red Sonja, the K1100RS/LT Smile
And Nicole von Bayern has arrived, the R1200RT.
She's a K26, they can't kick me out Razz


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

31Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sat Aug 06, 2016 6:29 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
The red K75S is Lucille, from the song from Normaal Wink    (Normaal = a Dutch rock & Roll band)


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

32Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sun Aug 07, 2016 8:45 am

halflive

halflive
Silver member
Silver member
Sorry, I don't name bikes, t is just the red K75. The only names I give to bikes are commonly associated with some kind of illness.

http://halflive.hostei.com
    

33Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sun Aug 07, 2016 10:01 am

halflive

halflive
Silver member
Silver member
Holister wrote:Actually, Zero equals CLOSED circuit indicating continuity

If Wheeldigger is actually measuring 0.0 ohms on both of those wires then I would say they are ok.
If he is just using the term zero to mean he's getting nothing on those circuits then its a little confusing.

Continutity/closed circuit/conductivity = no or very tiny resistance. DMM displays 0.0 or <0.5 ohms (depends which scale you use).

No continuity/open circuit/no conductivity = infinite resistance. DMM displays 1
I can't reproduce what Wheeldigger was measuring.
I'm very much an electrics dombo, but I think I can grasp this.
Scale to 2000Ohm. Two pins in the air and the display shows 1
Pin on the engine/ground other pin in 10 of multiplug, the display shows 1
Pin on the engine/ground other pin in some random other pins of the multiplug, measuring resistance.
Pin on the engine/ground other pin somewhere else on a bolt/casting, measuring a low resistance about 0.05.
Probs with K75 06_pinnen
To me that sounds as no connection between the temp switch and pin 10. 
Next steps: am I measuring between the right points? Where is the open connection?

http://halflive.hostei.com
    

34Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sun Aug 07, 2016 10:22 am

Inge K.

Inge K.
VIP
VIP
Next step would be to disconnect the temp sensor, and measure between pin 10 and the sensor connector (the other connector of the two goes to the fan relay).

If still no conductivity, the problem is in the wiring.
If you have conductivity, the problem is the sensor itself or corrosion in the threads.


__________________________________________________
Inge K.
K100RS -86. (first owner), K1100LTSE -94.
    

35Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sun Aug 07, 2016 11:20 am

halflive

halflive
Silver member
Silver member
That's my thought also Inge.
I've disconnected the plug at the sensor side. It contains two purple/green wires. One has continuity to pin 10, the other one is open. I presume the other one is to the fan/lamp switch. As long as pin 10 gets ground it should be OK.
Measuring the sensor is very hard, it is almost unreachable. Sometimes I get a flash of resistance on one of the pins, but most of the time not. I will find a suitable container and drain the cooling system, remove the radiator and proceed.

@Wheeldigger, did  you install a brand new sensor or a used one? You did not install it using Teflon tape did you?

http://halflive.hostei.com
    

36Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Sun Aug 07, 2016 8:39 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
This k got a new sensor, about 3 years ago.
Nope, no teflontape involved Smile


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

37Back to top Go down   Probs with K75 Empty Solution Tue Aug 09, 2016 10:01 am

halflive

halflive
Silver member
Silver member
I think I found the problem. After all a malfunctioning Temp switch
After removal of the fairing and the radiator removing the temp switch was peanuts. One pin of the switch made connection to the housing, Sorry I didn't record the values. The other one didn't. There was no connection between the two pins.
Remember, the wiring was fine. Connecting the wiring and measuring between pin 10 and the switch housing showed there was an open connection.
So I pulled an other switch from an engine wich was running fine. Both pins had a high resistance towards the housing. I boiled some water, poured it in a mug, connected the "new" switch to the wiring and dropped it in the water. Indeed, the resistance on pin ten dropped gradually.
So I fitted the "new" switch connected the rest of the wiring dropped in a battery and started the engine. No black clouds, good gas response, I think I solved it. cheers

I think the first temp switch was defect, or the wrong kind. There are similar looking switches, but working differently. Most of them variate the resistance between the two pins.
@Wheeldigger, do you want the temp switch back to throw it through someones front window? Evil or Very Mad

Off course the bike is running, but not 100%, there is more work to do. Somehow it runs high idle, Adjusting the idle at normal values works fine. but after a minute or five the revs suddenly drop and the engine stalls. Restarting the engine is no problem and the idle is normal again.
I suspect it is in the fuel pressure system, but still have to make a test run to see what the current status of the complaints is.



Last edited by halflive on Tue Aug 09, 2016 7:53 pm; edited 2 times in total

http://halflive.hostei.com
    

38Back to top Go down   Probs with K75 Empty Re: Probs with K75 Tue Aug 09, 2016 2:47 pm

Arlina

Arlina
Moderator
Moderator
Happy you found it Smile
Can throw away the old sensor, be careful with your window Very Happy

Did I leave fuel in the tank?
Better replace all the fuel, our crappy fuel can't last 3 months....
Got that shit in the K1100 Sad


__________________________________________________
Probs with K75 Eu-log10  K1100RS/LT - R1200RT - R1100RS (RIP) - Cagiva SST 350 Ala Verde - K75LT project - K75 Schurgers - K75S
    

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum