BMW K bikes (Bricks)

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]


fishboy316

fishboy316
Silver member
Silver member
So I took the key out of the ignition and when put back in could'nt get it to go to the second "click". Took 15 minutes to get it to the run position.Shocked 
Any ideas? 
Thanks 
Bill

    

moriarti

moriarti
Life time member
Life time member
Hi Bill sounds like the pin is jamming, you can try WD40,or PULL CYLINDER out and do a full cleanup,Good luck with it Very Happy Very Happy


__________________________________________________
1984 k100 rs red/black VIN  0004449
    

fishboy316

fishboy316
Silver member
Silver member
Thanks for the reply. I will give  it a go!

Bill

    

Laitch

Laitch
Life time member
Life time member
Ignition switch cleaning instructions . It's likely the entire mechanism in yours will need it eventually anyway.


__________________________________________________
1995 K75 81,000 miles
Took out key from ignition and put back in....could not turn to second click???(on position) Usa-lo10
    

fishboy316

fishboy316
Silver member
Silver member
Thanks for the help. I did get it going with a few squirts of Electronics cleaner and some spray electronics  lube. 
Looking at the Helpful Instructions for cleaning the switch I thinkI will do a full clean soon.

Thanks  again for the help
Bill

    

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum