BMW K bikes (Bricks)

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]


MasterOogway

MasterOogway
New member
New member
Hi, I have a loose connection from some wire coming out near the oil pressure connection (I think) - see pdf attached.
I've looked in the handbook however I can't seem to locate where it should be going or what it is.

If anyone could help that would be ace.

Thanks 
Very Happy
http://forum.kforum-tech.com/members-upload/uploads/See_pic.pdf

    

Laitch

Laitch
Life time member
Life time member
The wire pictured in your PDF should be connected to the oil pressure switch. If you turn the ignition switch to On, the oil pressure indicator in the instrument cluster should be lit until the engine cranks and starts. If the wire is broken, the oil pressure indicator in the cluster won't light.
Mystery Wire (Bottom front left of engine) Oilpre10
Mystery Wire (Bottom front left of engine) Oilpre11


__________________________________________________
1995 K75 81,000 miles
Mystery Wire (Bottom front left of engine) Usa-lo10
    

duck

duck
Life time member
Life time member
The oil pressure switch wire is a brown/green wire.


__________________________________________________
Current stable:
86 Custom K100 (standard fairing, K75 Belly pan, Ceramic chromed engine covers, paralever)
K75 Frankenbrick (Paralever, K11 front end, hybrid ABS, K1100RS fairing, radial tires)
86 K75C Turbo w/ paralever
94 K1100RS
93 K1100LT (x2)
91 K1
93 K75S (K11 front end)
91 K75S (K1 front end)
14 Yamaha WR250R
98 Taxi Cab K1200RS
14 K1600GT
http://www.ClassicKBikes.com
    

MasterOogway

MasterOogway
New member
New member
Hi,

Thanks for the reply, is there any chance you could show me on the photo I sent where the loose cable is supposed to make connection. I see where the other two cables are going but I'm unclear on where this one is supposed to feed into.

Thanks so much,
Fil
http://forum.kforum-tech.com/members-upload/uploads/See_pic.pdf

    

duck

duck
Life time member
Life time member
Pull that rubber boot off of the oil switch. There's a female blade connector the slides over the end of the oil pressure switch. The old one is probably still there under the boot.


__________________________________________________
Current stable:
86 Custom K100 (standard fairing, K75 Belly pan, Ceramic chromed engine covers, paralever)
K75 Frankenbrick (Paralever, K11 front end, hybrid ABS, K1100RS fairing, radial tires)
86 K75C Turbo w/ paralever
94 K1100RS
93 K1100LT (x2)
91 K1
93 K75S (K11 front end)
91 K75S (K1 front end)
14 Yamaha WR250R
98 Taxi Cab K1200RS
14 K1600GT
http://www.ClassicKBikes.com
    

6Back to top Go down   Mystery Wire (Bottom front left of engine) Empty Thanks so much Mon Sep 12, 2022 7:21 pm

MasterOogway

MasterOogway
New member
New member
Thanks so much, sorry I was having one of those slow days, and it was bad lighting whenever I got a chance to look

    

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum